Design a site like this with WordPress.com
Get started

Breiende oma’s in Engeland

Ook in Engeland worden breiende oma’s al een tijdje commercieel ingezet 🙂

Net als in Nederland voor Granny’s Finest  en in Frankrijk bij de Mamy Factory .

Succes

Het bleek een dusdanig succes dat er gezocht werd naar mogelijkheden om meer mensen mee te laten doen. En dat heeft men nu gevonden in de vorm van een nieuwe website waarop je de mogelijkheid krijgt om je gewenste breiwerk te bestellen bij een van de oma’s.

 

Ontwerp je eigen muts of sjaal

 

 

Een erg leuk onderdeel van deze website is de mogelijkheid om je eigen muts of sjaal te ontwerpen in de kleuren en breisteken die jij wilt.

Je wilt een groen/rood/grijs gestreepte muts met een kabeltje of liever in een ribbelsteek? En met een strik of pompon erop, of juist niet? Het kan allemaal.

Je kunt er ook voor kiezen om hem dan als pakket te bestellen en zelf te breien in plaats van dit door een van de oma’s te laten doen.  Maar dat is natuurlijk niet echt leuk (voor de oma’s dan…).

Maker en drager

Het leukste aspect is ook hier natuurlijk weer de connectie tussen de maker van het kledingstuk en de drager ervan. Het is toch een heel ander gevoel of je een “anonieme” muts op hebt of eentje waarvan je weet wie hem voor jou heeft gebreid. En of het dan een oma is die hem voor je heeft gebreid of je tante of zus, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit.

Neem even een kijkje op de website van Grannies Inc.

 


 

 

Advertisement
%d bloggers like this: